38-річний шефкухар і ресторатор Євген Клопотенко, відомий епатажним підходом до кулінарії, порадив українські охолоджуючі страви на літо.
У своєму Instagram Євген розповів, чим можна замінити популярну влітку окрошку.
Очолив список від шефкухаря холодник (або бурячанка). Страва складається з буряка, яйця, огірка, зелені і кефіру і, до речі, є альтернативою борщу влітку.
Реклама:
«Окрошки в нас ніколи не було», — запевнив він
За словами Євгена, рятує влітку і холодний борщ з квасу, огірків та щавелю.
Наостанок Клопотенко порадив приготувати киселицю — страву з печеної картоплі і редьки.
Страва дещо нагадує окрошку
Ver esta publicación en Instagram
Нагадаємо, раніше Клопотенко показував, як зробити оладки з банану і кабачків.