Скріни з Instagram Хіменеса-Браво
До Великодня, який цьогоріч припадає на 20-те квітня, лишається дедалі менше часу, і зірковий шефкухар Ектор Хіменес-Браво подбав про те, щоби його підписники змогли прикрасити свої паски ідеальною глазур’ю — на згущеному молоці.
Її рецепт, лише з двох інгредієнтів, він дав у Instagram.
«Великдень вже зовсім скоро. Тож якщо ви шукаєте рецепт ідеальної глазурі для пасочок — я вже підготував його для вас», — написав Ектор.
Ектор запевняє, що ця глазур — просто ідеальна
… але 107% людей про це досі не знали
«Вам знадобиться:⠀згущене молоко – 130 г; сухе молоко – 60 г», — розповів він.
Процес приготування геть нескладний.
«Просіюємо сухе молоко. Додаємо до згущеного та замішуємо глазур. Нанoсимо на паски та прикрашаємо. Просто, швидко та смачно) Все як я люблю!», — запевнив Хіменес-Браво.
Хіменес-Браво попереджає
View this post on Instagram
Нагадаємо, замість традиційної паски можна спекти крафін — його рецепт Ектор теж свого часу давав. А от класичній пасці надає перевагу, зокрема, колишня перша леді Марина Порошенко. ТаблоID має цілу добірку цікавих рецептів пасок від Олі Полякової, Євгена Клопотенка та інших зірок.