Фото з Instagram
Акторка Анна Кошмал, яка у березні стала мамою вдруге, розказала про рецепт веганських вафель.
У своєму Instagram 30-річна зірка з сином Михайлом показали, як готували корисний смаколик.
Для приготування знадобиться: пшеничне борошно — 1,5 склянки, рослинне молоко — 1⅓ склянки (Анна обрала бананове), рослинна олія — 3 столові ложки, тростинний цукор — 3 столові ложки, лимонний сік — 1 столова ложка, розпушувач — 1 чайна ложка, сіль — щіпка.
Реклама:
Михайло був відповідальним за тісто
Для приготування вафель можна обрати будь-яке молоко, однак Анна вирішила робити смаколик з бананового
«Змішайте всі інгредієнти вінчиком або збийте міксером, випікайте!», — пояснила Анна.
Вафлі можна прикрасити ягодами, горіхами та шоколадом
Переглянути цей допис в Instagram
Нагадаємо, раніше Інна Мірошниченко ділилася двома цікавими рецептами корисних зелених вафель.